lunes, 9 de abril de 2012

PSICÒLEG DE PARELLES, TERAPIA DE PARELLA, A L'HOSPITALET, BARCELONA

Problemes de gelosia, infidelitat, problemes sexuals, incomunicació, incompatibilitat de caràcters, etc., poden tenir solució. Tots aquests obstacles que poden aparèixer en la relació de parella es poden resoldre afavorint la comunicació profunda entre la parella, la comprensió i el suport mutu, que poden aconseguir-se amb l'ajuda del psicòleg.

Quan hi ha problemes a la parella, gran part de l'energia que destinem a resoldre les dificultats i reptes quotidians es malmet en discussions i preocupacions. D'aquesta manera, quan va passant el temps i la solució dels problemes no arriba, la càrrega emocional és cada cop més gran, i s'entra en un cercle viciós que por dur a cada una de les parts de la parella a tenir estrès, desànim i depressió. S'ha perdut el concepte de parella com un tot, i cada un dels dos membres es troba sol.

La psicoteràpia és una ajuda eficaç per a resoldre els problemes a la parella. Es tracta d'invertir la polaritat en què la relació de parella ha entrat, la relació com a sistema es troba en descens i, de vegades, en caiguda lliure. Es tracta de convertir el cercle viciós en un cercle virtuós, tot donant l'espai necessari als aspectes més positius de la relació per tal que reneixin i tornin a brillar com ho van fer en altres temps.

El nostre Centre de Psicologia, situat a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ofereix els seus serveis de teràpia de parella. Estem molt a prop de persones que viuen en poblacions properes, com Esplugues, Cornellà, el Prat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, barriada de Sants, els voltants de la Plaça d'Espanya, etc. 

Una sessió de teràpia de parella dura 60 minuts i té un preu de 55 euros. Per a més informació visiteu el nostre lloc web http://dra-angelahernandez.com/
p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }


Iuris Familiae

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.