lunes, 9 de abril de 2012

PSICÒLEGS HOSPITALET, PSICÒLEG HOSPITALET, PSICÒLOGA HOSPITALET

Centre de Psicologia Dra. Angela Hernández Collados. Psicòloga, Llicenciada i Doctorada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Col.legiada a Barcelona nº 10.936. Especialitzada en Psicologia Cognitivo conductual, Psicologia conductista, Psicologia Humanista i Psicologia Dinàmica basada en la  Psicoanàlisi. Amplia experiència en Diagnòstic i Tractament Psicològic per a adults, parelles, famílies, adolescents i nens. Psicologia infantil i  juvenil. Psicologia escolar.

A la nostra Consulta de Psicologia, que es troba a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, s'ofereixen els següents serveis psicològics:

Tractament de la depressió, tractament de l'ansietat, tractament de l'estrès, tractament de l'insomni, tractament de la inseguretat, tractament de la timidesa, tractament d'obsessions, tractament TOC, tractament de compulsions, tractament de baixa autoestima, habilitats socials, tractament de l'agorafòbia, tractament de pors, tractament de fòbies, tractament de l'anorèxia, tractament de la hiperactivitat, tractament TDAH, tractament de la dislèxia, sexologia, tractament de la bulímia, addicció al menjar, addicció a Internet, addicció a medicaments, addicció al sexe, addicció al joc, tractament de la ludopatia, tractament de manies, trastorns de personalitat, problemes de relació, tractament de la gelosia, problemes de parella, psicologia familiar, psicologia d'avis, discapacitats, deficients, retard mental, superdotats, desenvolupament o creixement personal, esquizofrènia, dificultats escolars, fracàs escolar, trastorns de l'alimentació, trastorns de conducta, assessorament a pares.

Per a més informació, visiteu el nostre lloc web a http://dra-angelahernandez.com/

Visites concertades, de dilluns a dissabte. Telèfon 93 332 05 32

Adreça: Avda. Electricitat 14, Esc. Esq., Baixos 1ª, 08906
l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) METRO: Línia Vermella, "CAN SERRA" - Línia Blava, “CAN VIDALET”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.